Om Vår Energi Arena Sola

Reserver tid med Folkekortet

Velkommen til Vår Energi Arena Sola!

Vår Energi Arena Sola er en sykkelvelodrom, flerbruksbane, turnhall, treningssenter og møteplass med tilhørende servering. Ja, vi har rett og slett det meste.

Alle er velkomne til Vår Energi Arena Sola. På formiddag og dagtid har vi mye besøk fra Skole & barnehage, men de får også selskap fra toppidretten innen sykkel og turn. På ettermiddag og kveld er treningsflatene våre åpne for publikum. Fra resepsjonen ved inngangen blir du alltid møtt med et smil, og vi står klare for å gi deg et fantastisk besøk, uansett ærend.

Både på utsiden og innsiden av inngangen finner besøkende en god møteplass. Flere sittegrupper med arbeidsflate og tillagt strøm gjør dette til et område som er bra egnet for jobb, sosialt og avkobling. Fra kiosken ved resepsjonen kan du få enkel servering av kaffe, lunsjmat og snacks.

Det er plass til 80 biler på parkeringsplassen, HC inkludert. Med stor sykkelparkering og godt kollektivtilbud skal det være enkelt å besøke oss. Fotballbaner, Fjogstad-Hus TurnArena, Sola VGS, Solahallen og Åsenhallen er våre nærmeste naboer som gjør området til en av regionens beste på idrett.

Noe annet du lurer på om Vår Energi Arena Sola? Ta en titt på resten av nettsiden eller kontakt oss!