Tilreisende

Reserver tid med Folkekortet

For tilreisende klubber og lag byr Vår Energi Arena Sola på gode løsninger

For leie av velodrom, apparatturn, flerbruksbane, møterom og annet vi tilbyr,

kontakt oss på e-post sola@folkehallene.no eller tlf. 952 03 133.

 

Vår Energi Arena Sola tilbyr leie av sykkelvelodromen. Alle syklister på banen må ha godkjent akkreditering for tiltenkt aktivitet. For tilreisende kan det avtales ekspress-akkreditering om nødvendig. I tillegg til sykkelbanen huser Vår Energi Arena Sola også spinningsal med 28 stk Stages SC3 med wattmåling, styrkerom og flere møterom. Garderober for trener, lag og anti-doping disponeres også. Fasilitetene våre tilsvarer en kategori 2 velodrom, som gjør at vi kan huse alle lokale og internasjonale konkurranser.

Se mer info her om tilpasset opplegg for tilreisende.

Vår turnhall er for apparatturn, med FIG-godkjent utstyr. Hallen er topp utstyrt, og med tilhørende flerbruksbane er dette en god arena for deres arrangement eller trening.

Mat og drikke til arrangement eller trening avtales ved booking. Vi har gode samarbeidsavtaler med lokale leverandører av mat og drikke. Vår kafé tilbyr også enkel mat og drikke for energipåfyll.

Rogaland som region byr på mange gode overnattingssteder. Vår Energi Arena Sola har samarbeid med Quality Airport Hotel Stavanger der booking gjennom oss gir rabattert pris og skreddersydd måltidsplan. Med 3 km luftlinje fra arenaen er hotellet en kort biltur unna, og det er tilrettelagt sykkelrute.